Traineeship
programma

Partner in traineeships

Veel (data) technologiebedrijven werken graag met high potentials en young professionals die pas afgestudeerd zijn en zich aanbieden op de arbeidsmarkt. In de meeste gevallen is er een intern opleidingsprogramma ontwikkeld, waarin inhoudelijke trainingen en workshops aangeboden worden in combinatie met werken op projecten van de klanten.

De begeleiding en coaching van deze young professionals moet goed gefaciliteerd worden, aangezien ze worden blootgesteld aan veel nieuwe werkervaringen. In alle gevallen is het raadzaam om naast de inhoudelijke onderwerpen ook aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling en soft skills. Juist voor deze onderwerpen is Nr. A trainingen een ideale partner.

Nr. A trainingen is de ideale partner voor coaching en soft skills in uw traineeship programma 

Met de ruime ervaring op het gebied van sales en communicatie en in de samenwerking met vele (young) professionals heb ik een trainingsprogramma ontwikkeld dat erop gericht is om de commerciële en communicatieve soft skills verder te ontwikkelen.

Naast de training kan Nr. A trainingen ook de coaching en begeleiding van de young professionals verzorgen.

Meer weten over de mogelijkheden of behoefte om met onze relaties over de ervaringen te praten? Neem dan even contact op. 

Benieuwd wat Nr. A trainingen voor jouw organisatie kan betekenen?
Alle trainingen zijn maatwerk, specifiek ontworpen naar de behoefte van de klant.
Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.