Traineeship
programma

Partner in traineeships

Veel (data) technologiebedrijven werken graag met high potentials en young professionals die pas afgestudeerd zijn en zich aanbieden op de arbeidsmarkt. In de meeste gevallen is er een intern opleidingsprogramma ontwikkeld, waarin inhoudelijke trainingen en workshops aangeboden worden in combinatie met werken op projecten van de klanten.

De begeleiding en coaching van deze young professionals moet goed gefaciliteerd worden, aangezien ze worden blootgesteld aan veel nieuwe werkervaringen. In alle gevallen is het raadzaam om naast de inhoudelijke onderwerpen ook aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling en soft skills. Juist voor deze onderwerpen is Nr. A trainingen een ideale partner.

Nr. A trainingen is de ideale partner voor coaching en soft skills in uw traineeship programma 

Met de ruime ervaring op het gebied van sales en communicatie en in de samenwerking met vele (young) professionals heb ik een trainingsprogramma ontwikkeld dat erop gericht is om de commerciële en communicatieve soft skills verder te ontwikkelen.

Naast de training kan Nr. A trainingen ook de coaching en begeleiding van de young professionals verzorgen.

Meer weten over de mogelijkheden of behoefte om met onze relaties over de ervaringen te praten? Neem dan even contact op. 

Ervaringen van anderen:

Alfred Douma - Nr. A trainingen

Alfred Douma, Business Lead KVL Academy

“Alleen maar positieve geluiden”

Dennis is met Nr. A trainingen onze opleidings- en coaching partner voor het soft-skills onderdeel van ons young professional programma. Dennis doet dit met veel enthousiasme en professionaliteit. Wij horen van onze trainees alleen maar positieve geluiden over zijn trainingen. Daarnaast komt hij met goede ideeën voor verbeteringen en helpt hij bij het verder ontwikkelen en professionaliseren van ons soft-skills en coachingsprogramma.
Jan-Willem

Jan-Willem Ligtelijn, Managing Partner Young Coders

“Meerwaarde voor onze Challengers!”

Nr. A trainingen helpt ons meerwaarde te creëren voor onze Challengers door ze bewust te maken van hun eigen communicatiestijlen en time management. Dit helpt onze organisatie een volledig traject aan te bieden waarbij zowel hard- als soft skills in de juiste balans gecombineerd worden. Zo zijn onze Challengers in staat om direct die meerwaarde in te zetten bij onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat Nr. A trainingen voor jouw organisatie kan betekenen?
Alle trainingen zijn maatwerk, specifiek ontworpen naar de behoefte van de klant.
Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.