(Online) DISC

training

Nu veel mensen noodgedwongen thuis werken, kan de communicatie met klanten en collega’s op afstand meer onder druk komen te staan. Je wordt meer op jezelf teruggeworpen en via de online kanalen begrijpen we elkaar vaak minder goed.

Juist in deze tijd is het daarom goed om te begrijpen hoe gedrags- en communicatiepatronen werken.

Krijg beter inzicht in jouw gedrag en manier van communiceren en ervaar dat gesprekken met anderen soepeler verlopen! 

Dit traject is 1 op 1 en wordt volledig remote aangeboden.

Hieronder lees je meer over het DISC-model, hoe dit traject in zijn werk gaat en hoe je je kan aanmelden voor deze training. 

DISC-model

 Dit model is een veel toegepaste en makkelijk te begrijpen methode dat inzicht geeft in het gedrag van mensen. Het geeft niet alleen inzicht in het eigen gedrag, krachten en valkuilen, maar ook in dat van anderen. Dat is heel waardevol, want daardoor zijn mensen beter in staat anderen te benaderen zoals ze zelf benaderd willen worden.

Door DISC-profielen in te zetten krijgen deelnemers een goed beeld van zichzelf, leren ze de stijl van een ander te herkennen en daar op een effectieve manier op in te spelen. Ze weten zich in de ander te verplaatsen en dat komt de relatie ten goede: de onderlinge verhouding en communicatie verbetert enorm. En dat kost ook nog eens minder frustratie en negatieve energie.

Werkwijze

Voorbereiding

Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging met een link naar een online vragenlijst. Zodra je deze vragenlijst hebt ingevuld, zal op basis van de antwoorden een uitgebreide profielanalyse worden opgesteld.

Dit rapport ontvang je per e-mail, zodat je het rapport kan doorlezen voorafgaand aan het (online) videogesprek.

(Online) videogesprek

Zodra je de vragenlijst hebt ingevuld wordt direct een afspraak ingepland voor een videogesprek. Tijdens dit gesprek zal het rapport worden besproken en jouw profiel nader worden toegelicht. Op deze manier ontstaat er meer begrip voor jouw eigen gedrag.

Vervolgens worden ook de overige stijlen toegelicht en krijg je tips aangereikt over hoe je het beste kan communiceren met personen die een andere stijl hanteren. Tijdens het gesprek is er uiteraard voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Na afloop van het gesprek krijg je digitaal (of desgewenst per post) een handige DISC-geheugenkaart toegestuurd, waarin veel informatie en tips zijn opgenomen om de communicatie met anderen te verbeteren.

Dus: wil jij ook beter begrijpen en begrepen worden? Schrijf je dan nu in voor deze training!

Investering

De investering per deelnemer bedraagt € 235,- (excl. BTW). Voor organisaties met minimaal 5 deelnemers bedraagt de investering € 200,- (excl. BTW) per deelnemer.

Benieuwd wat Nr. A trainingen nog meer voor jou of jouw organisatie kan betekenen?
Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.