Partners

Partners van Nr. A trainingen

Ik werk graag samen met partners die aanvullend en versterkend zijn.

Samen met deze partners kan ik met Nr. A trainingen een bredere invulling geven aan de specifieke wensen van huidige en potentiële opdrachtgevers. De partners hebben allemaal hun expertise op eigen gebied, waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Ik stel ze graag aan je voor:

Roland Verheugd

Trainer/trainingsacteur soft skills

In veel trainingen van Nr. A trainingen zal je kennismaken met Roland. Roland is een zeer ervaren collega trainer en bovendien een geweldige trainingsacteur. De wijze waarop hij werkt sluit naadloos aan bij de filosofie van Nr. A.

Door zijn open en vriendelijke houding maakt Roland gemakkelijk contact met de deelnemers aan de training en ontstaat er snel een vertrouwde omgeving. Zijn vermogen om deelnemers te ‘lezen’ en er vervolgens op te reageren vanuit zijn rol, maakt het werken met Roland als trainingsacteur niet alleen effectief en leerzaam, maar ook erg leuk!

Jack van Moorselaar

Trainer/Taalexpert

Als kind had taal al een bijzondere aantrekkingskracht op Jack. De schoonheid, het creërend vermogen en de constante ontwikkeling van taal heeft hem van een aankomend schrijver in de dop tot taaldocent gebracht, waarvan de laatste acht jaar als docent NT2 aan diverse doelgroepen.  

Hoe divers ook de doelgroep, van analfabeet tot hoogopgeleide kenniswerknemer, centraal in zijn taallessen staat dat het leren in de klas een middel is om toe te passen in de dagelijkse praktijk. Taal wordt tenslotte vooral verworven in de interactie met de omgeving.

In de keuze van de werkvormen dompelt Jack de cursisten zoveel mogelijk onder in de Nederlandse taal. Door zijn uitnodigende en enthousiasmerende stijl van lesgeven creëert hij een dynamische groepssfeer waarin taalleren betekenisvol wordt.

Wendy

Wendy Verweij

Trainer/Coach

Na ruim 15 jaar in de Recruitment wereld werkzaam te zijn geweest als recruiter, consultant en leidinggevende, heeft Wendy de keuze gemaakt om haar kennis en ervaring op een andere manier in te zetten. Als trainer en coach helpt ze professionals om echt authentiek te zijn met als doel te kunnen groeien in je vak en je persoonlijke ontwikkeling. 

In veel trainingen en coachingtrajecten van Nr. A trainingen zal je kennismaken met Wendy. Door haar enthousiaste, open houding en doortastende aanpak weet Wendy steeds het verschil te maken. 

Benieuwd wat Nr. A trainingen voor jouw organisatie kan betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden met je.