Partners

Partners van Nr. A trainingen

Ik werk graag samen met partners die aanvullend en versterkend zijn.

Samen met deze partners kan ik met Nr. A trainingen een bredere invulling geven aan de specifieke wensen van huidige en potentiële opdrachtgevers. De partners hebben allemaal hun expertise op eigen gebied, waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Ik stel ze graag aan je voor:

Jack van Moorselaar

Jack van Moorselaar

Trainer / docent NT2

Als kind had taal al een bijzondere aantrekkingskracht op me. De schoonheid, het creërend vermogen en de constante ontwikkeling van taal heeft mij van een aankomend schrijver in de dop tot taaldocent gebracht waarvan de laatste 8 jaar als docent NT2 aan diverse doelgroepen.  

Hoe divers ook de doelgroep, van analfabeet tot hoogopgeleide kenniswerknemer, centraal in mijn taallessen staat dat het taalleren in de klas een middel is om te gebruiken en toe te passen in de dagelijkse praktijk. Taal wordt tenslotte vooral verworven in de interactie met de omgeving.

In de keuze van de werkvormen wil ik de cursisten zoveel mogelijk onderdompelen in de Nederlandse taal. Door mijn uitnodigende en enthousiasmerende stijl van lesgeven creëer ik een dynamische groepssfeer waarin taalleren betekenisvol wordt.

Iedere cursist en iedere groep is anders. De taaltrajecten zijn daarom op maat gemaakt en door differentiatie op een goede manier toe te passen kunnen we gebruik maken van de verschillen in niveau en leerbehoeften van de cursisten.

De interactie tussen de cursisten, mits goed begeleid, zorgt mede voor een krachtige leeromgeving.

Roland Verheugd

Roland Verheugd

Trainingsacteur

Roland is een zeer ervaren collega trainer en trainingsacteur. In veel trainingen van Nr. A trainingen zal je kennismaken met Roland in de rol van trainingsacteur. De wijze waarop hij werkt sluit naadloos aan bij de filosofie van Nr. A.

Door zijn open en vriendelijke houding maakt Roland gemakkelijk contact met de deelnemers aan de training en ontstaat er snel een vertrouwde omgeving. Zijn vermogen om deelnemers te ‘lezen’ en er vervolgens op te reageren vanuit zijn rol, maakt het werken met Roland als trainingsacteur niet alleen effectief en leerzaam, maar ook erg leuk!

 

Benieuwd wat Nr. A trainingen voor jouw organisatie kan betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden met je.